Actueel

Veilig en comfortabel golfen met Koersmix

Steeds vaker kiezen golfbanen voor Koersmix wandelpaden vanwege de vele voordelen die onze producten bieden.

Golfbanen worden dagelijks intensief gebruikt door golfkarretjes, onderhoudsvoertuigen en voetgangersverkeer. Koersmix is goed bestand tegen deze zware belasting en blijft onder alle weersomstandigheden goed begaanbaar. Regenwater kan gemakkelijk in de bodem doordringen, waardoor wateroverlast en plassen op de paden worden verminderd.

Koersmix op golfbanen

Bovendien streven golfbanen vaak naar een natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke omgeving. Koersmix halfverharding past goed in dit streven, omdat ze een meer organische uitstraling hebben in vergelijking met harde oppervlakken zoals asfalt of beton. Ze mengen zich beter in het landschap en behouden de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Halfverharde paden bieden veel flexibiliteit in ontwerp en constructie. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke lay-out en topografie van de golfbaan. De paden kunnen rond bomen, langs vijvers en door heuvelachtig terrein worden aangelegd, waardoor golfers een meer gevarieerde en interessante speelervaring krijgen.

Bekijk onze referenties:

KoMex® rood is een populair product dat tot op heden wordt toegepast op golfbanen. De rode kleur van de paden steekt goed af tegen het groene gras en zorgt voor een duidelijk contrast. Dit helpt golfers om de paden gemakkelijk te volgen en te navigeren tussen de holes en andere delen van de golfbaan. Voor een meer natuurlijke uitstraling kunt u kiezen voor een naturel of grijze kleur halfverharding.

Al met zijn Koersmix paden een aantrekkelijke keuze voor golfbanen die een optimale speelervaring en behoud van de natuurlijke omgeving nastreven.

Golfbaan Koersmix 

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!