Actueel

Vakbeurs Openbare Ruimte Brussel

Op donderdag 16 februari verwelkomen wij u graag in de stand van Koers tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussel!

De stedelijke omgeving ondergaat constant verandering en ontwikkeling. Het is daarom belangrijk om te investeren in duurzame oplossingen die bijdragen aan een beter klimaat en een gezonde leefomgeving. Koersmix halfverhardingen zijn hier een goed voorbeeld van. Met het oog op het verbeteren van de kwaliteit van de openbare ruimte en het creëren van een gezonde leefomgeving, zet Koersmix zich in voor de ontwikkeling en productie van halfverhardingen. Deze unieke oplossing biedt niet alleen verkoeling en vermindering van stedelijke hitte, maar zorgt ook voor het verbeteren van de waterberging en -doorlaatbaarheid. De halfverhardingen van Koersmix hebben tal van voordelen, zoals:

  • Verkoeling van de omgeving: door het absorberen van water, dragen de halfverhardingen van Koersmix bij aan verkoeling in de stad. Hierdoor is de omgeving aangenamer en gezonder om in te leven.
  • Beheersing van regenwater: de halfverhardingen zorgen ervoor dat regenwater wordt opgevangen en vastgehouden. Hierdoor wordt het regenwater niet snel afgevoerd en komt het in de grond terecht, waar het nodig is voor planten en bomen.
  • Verbetering van de luchtkwaliteit: door het absorberen van fijnstof en uitstootgassen, dragen de halfverhardingen bij aan verbetering van de luchtkwaliteit in de stad.
  • Versterking van de biodiversiteit: door de aanwezigheid van water en verkoeling, kunnen planten en bomen beter groeien en komen er meer insecten en vogels in de omgeving. Hierdoor neemt de biodiversiteit toe, wat weer bijdraagt aan een gezonde en aangename leefomgeving.

Lees alvast meer hierover in dit artikel:

Meer informatie:
Vakbeurs Openbare Ruimte

Locatie:
Brussels Expo - Paleis 3
Belgiëplein 1
BE - 1020 Brussel

Openingstijden beurs:
16 februari 2023 van 09:00 - 17:00 uur

Entreekaarten:
Registreer hier voor gratis toegang tot de beurs. 

vakbeurs openbare ruimte

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!