Referenties

KoMex® rood Schermbeck

Categorie: KoMex® rood

Het is een genot voor de golfer om op deze golfbaan met brede fairways te spelen, omringd door een landelijke omgeving en bos. De Weselerwald is overwegend vlak, met een licht glooiend terrein op de laatste 7 holes. Water- en zandhindernissen en doglegs zijn gebruikelijk in het spel en staan een eenvoudige score in de weg.

KoMex® Rood bij de golfclub in Schermbeck

KoMex Rood, gedeeltelijk onverdicht op de wandelpaden aangebracht, heeft als belangrijkste component Rotertz uit een groeve in Porta Westfalica. De fabriek wordt beheerd door het bedrijf Wesling. Jaarlijks wordt ongeveer 1.200 ton rotertz van Porta Westfalica naar de menginstallatie van Koers in Bovensmilde, Nederland vervoerd. Dat zijn meer dan 40 volle vrachtwagens. Om ervoor te zorgen dat onze vrachtwagens enigszins milieuvriendelijk rijden, tanken we altijd GTL (gas to liquid). Koers heeft zelfs zijn eigen GTL-tankstations in Bovensmilde en op het hoofdkantoor in Hoogersmilde.

KoMex Rood kan overigens echt goed worden aangebracht op een grasgrond, tot wel 98% verdicht bij een laagdikte van minimaal 6 cm. Een Nederlandse gemeente heeft het materiaal op deze manier als test ingebouwd. Het KoMex Rood ligt al enkele jaren ter plaatse op een wandelpad, zonder dat de ondergrond er doorheen groeit. De gemeente is zo tevreden dat ze niet van plan is om het pad nog te veranderen.

  • Uitvoering: voorjaar 2023
  • Oppervlakte: 500 m²
  • Foto's: voorjaar 2023
Toepassing
  • Wandelpaden
  • Recreatie
Kleur Rood

Location

Steenbecksweg 14, Schermbeck, Nordrhein-Westfalen, Germany

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!