Onze projecten

KoMex® BIO Anderlecht

Categorie: KoMex® BIO

Het Vijverspark is een prachtig park gelegen in de gemeente Anderlecht, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van België. Het park staat bekend om zijn schilderachtige vijvers en weelderige groene omgeving, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel inwoners als bezoekers.

Wandelpaden door groot stadspark in Anderlecht

Het park beslaat een oppervlakte van ongeveer 11 hectare en biedt een oase van rust en ontspanning in de stad. Het is een ideale plek om te wandelen, joggen, picknicken of gewoon te genieten van de natuurlijke schoonheid.

Een van de meest opvallende kenmerken van het Vijverspark zijn de vijvers zelf. Er zijn verschillende vijvers verspreid over het park, omgeven door weelderige begroeiing en bomen. De vijvers zijn de thuisbasis van diverse vogelsoorten en andere dieren, waardoor het park ook geliefd is bij natuurliefhebbers en vogelspotters.

De toplaag van de oorspronkelijke wandelpaden rond de vijvers bestond uit Dolomiet. Deze dolomietlaag is door Dekempeneer nv verwijderd. Zowel bij fase 1 als fase 2 is de toplaag van KoMex BIO naturel door Koers BV aangebracht in opdracht van Dekempeneer nv.

  • Aanleg fase 1: 2019 - Oppervlakte: 5.857 m² (foto 1,2,3 en 4)
  • Aanleg fase 2: 2023 - Oppervlakte: 2.130 m² (foto 5,6,7,10)
Toepassing
  • Wandelpaden
  • Parken
Kleur Naturel

Locatie

Vijverspark, Anderlecht, Bruxelles-Capitale, Région de, Belgium

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!