Onze projecten

KoMex® BIO Nieuwvliet-Bad

Categorie: KoMex® BIO

Het Masterplan Nieuwvliet-Bad Baanstpolder is een plan dat gericht is op de ontwikkeling en verbetering van het gebied Nieuwvliet-Bad Baanstpolder in Nederland. Het plan heeft tot doel om het gebied aantrekkelijker te maken voor toeristen en bewoners, en tegelijkertijd de natuur en het milieu te beschermen.

KoMex BIO naturel in duingebied bij Nieuwvliet-Bad

Het Masterplan omvat verschillende aspecten van de ontwikkeling van het gebied. Een belangrijk doel is het verbeteren van de infrastructuur en de toegankelijkheid van Nieuwvliet-Bad Baanstpolder. Daarnaast wordt er in het Masterplan aandacht besteed aan de ontwikkeling van recreatieve voorzieningen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er nieuwe accommodaties worden gebouwd, zoals hotels, vakantieparken of campings. Ook worden er mogelijkheden gecreëerd voor verschillende vormen van recreatie, zoals watersport, fietsen, wandelen en andere outdoor-activiteiten. 

Het behoud en de bescherming van de natuur en het milieu zijn belangrijke pijlers van het Masterplan. Er wordt gestreefd naar een duurzame ontwikkeling van het gebied, waarbij rekening wordt gehouden met de ecologische waarde van Nieuwvliet-Bad Baanstpolder. Dit kan onder andere betekenen dat er maatregelen worden genomen om de biodiversiteit te bevorderen en het landschap te behouden.

  • Uitvoering: april 2023
  • Oppervlakte: 4.000 m²
  • Foto's: Direct na aanleg
Toepassing Wandelpaden
Kleur Naturel

Locatie

Zeedijk, Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Netherlands

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!