Referenties

DurEko-mix® Assen

Categorie: DurEko-mix®

Het Hertenkamp is gelegen in het Asserbos, een prachtig bosgebied ten zuidwesten van het centrum van Assen. Er zijn verschillende routes beschikbaar voor zowel fietsers als wandelaars.

DurEko-mix® Fiets en wandelpaden rond het Hertenkamp in Assen

Een van de populaire routes is de "Drentse Hoofdvaart" fietsroute, die je langs het kanaal en door het Asserbos voert. Ook de "Hondsrugroute" is een mooie fietsroute door de regio die langs het Hertenkamp komt.

Voor wandelaars zijn er verschillende routes beschikbaar in het Asserbos. Een van de populaire routes is de "Asserbosroute", een wandeling van ongeveer 6 km die je door het bosgebied voert en langs het Hertenkamp komt. Het Hertenkamp zelf is ook zeker een bezoek waard. Hier kun je verschillende hertensoorten bekijken en er is ook een kinderboerderij. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

In april zijn de paden voorzien van DurEko-mix® halfverharding. Zo kunnen de wandelaars en fietsers of de bezoekers die het Hertenkamp willen bezoeken comfortabel gebruik maken van de nieuwe paden.

  • Uitvoering: april 2023
Toepassing
  • Wandelpaden
  • Fietspaden
Kleur Grijs

Location

Hertenkamp, Assen, Drenthe, Netherlands

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!