Referenties

KoMex® BIO & KoTRec® BIO Schelle

Categorie: KoMex® BIO

De Bovenvliet is een waterloop die door de gemeenten Hemiksem en Schelle in België stroomt. Het maakt deel uit van het Vlaamse riviernetwerk en is een zijrivier van de Schelde. De Bovenvliet speelt een belangrijke rol in de waterhuishouding van het gebied en heeft ook ecologische waarde. Het is een natuurlijke watergang die door het landschap meandert. Langs de oevers van de Bovenvliet bevinden zich verschillende natuurgebieden en groene zones.

Fietsverbinding Vlietvallei tussen Hemiksem- Schelle

Tot op heden ontbrak een er een goede fietsverbinding tussen de oost-westverbinding tot aan de A12. Het nieuwe traject brengt fietsers vanuit Schelle via Hemiksem en Aartselaar voor een groot deel door het groen en quasi autovrij richting N177/A12.

De nieuwe verbinding kenmerkt zich door een natuurlijke inrichting. Tussen de spoorwegbrug en de Zinkvallaan is gekozen voor twee soorten Koersmix KoMex BIO Naturel en KoTRec BIO. Deze duurzame producten, die lang mee gaan zijn bestand tegen zware belasting, zoals fietsverkeer, en vertonen weinig slijtage. De toplaag blijft onder elke soort weersomstandigheden stabiel, waardoor fietserts met vertrouwen kunnen fietsen.

  • Uitvoering: juni 2023
  • Oppervlakte KoMex BIO: 880 m²
  • Oppervlakte KoTRec BIO: 2.555 m²
  • Foto's: juni 2023

Meer informatie over dit project. 

Toepassing Fietspaden
Kleur Naturel

Location

Fietsverbinding Vlietvallei, Schelle, Antwerpen, Belgium

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!