Onze projecten

KoMex® naturel Münster Hiltrup

Categorie: KoMex® naturel

KoMex® naturel wandel en fietspad te Münster- Hiltrup

  • Uitvoering: 2021
  • Foto's: winter 2023
  • Oppervlakte: 10.000 m²

De straat Bielesch, genoemd naar een in deze Gegent overgeleverde veldnaam, ligt in het district Hiltrup, ten noorden van de stad Münster. Het wordt doorkruist door verschillende halfverharde fiets- en wandelpaden gemaakt van KoMex Naturel. 

Biel is het dialectwoord voor bijl. Het is waarschijnlijk gekozen vanwege de vorm van het veld. De Esch is een historische veldvorm, vooral in Noordwest-Duitsland en Nederland. Esch is een term voor bouwland bij een dorp of boerderij waar de eigenaren al eeuwenlang gemeenschappelijke landbouw bedrijven. Esch is een term voor akkerland in de buurt van een dorp of boerderij waar de eigenaren al eeuwenlang gemeenschappelijke landbouw bedrijven.

De fiets- en voetpaden in Münster en omgeving zijn tussen 2020 en 2022 vernieuwd en verhard met KoMex Naturel. Bedrijven als Skalski, Könning, Galabo, Ahrens en Benning hebben deze paden gerenoveerd.
Inmiddels zijn bijna alle waterdoorlatende paden in Münster hersteld. Op onze Koersmix-referentiekaart vindt u enkele van deze fiets- en wandelpaden.

 

Toepassing
  • Wandelpaden
  • Fietspaden
Kleur Naturel

Locatie

Bielesch, Münster, Nordrhein-Westfalen, Germany

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!