Referenties

KoMex® naturel Münster-Mecklenbeck

Categorie: KoMex® naturel

KoMex® naturel wandel- en fietspad in Münster-Mecklenbeck 

  • Uitvoering: 2020
  • Foto's: winter 2023
  • Oppervlakte 1.600 m² 

De straat Egelshove ligt in de wijk Mecklenbeck in de stad Münster. De naam herinnert aan de boerderij Egelshove, ook bekend als Igelshove, die hier in de middeleeuwen bestond. Tegenwoordig is er een grote sportaccommodatie met de naam Egelshove, die in 1979 werd geopend. Langs de buitenvoorzieningen loopt een fiets- en wandelpad van KoMex Naturel.

De Egelshove, die al in de 15e eeuw door Schulten Meckmann in Mecklenbeck werd gepacht, lag op korte afstand van de weg tussen Münster en Roxel en werd gerekend tot de landbouwgemeenschap Altenroxel.
De Egelskämpe hard op de grens van de Mecklenbeckse boerengemeenschap bij de Igelstiege, zoals de weg van Mecklenbeck Altenroxel op de originele kaart van 1828 nog heet, houdt de herinnering aan deze boerderij levendig.

Het fiets- en wandelpad is een van de vele die tussen 2020 en 2022 worden gerenoveerd en verhard met het materiaal KoMex Naturel van de firma Koers. Bedrijven als Skalski, Könning, Galabo, Ahrens en Benning
hebben deze paden aangelegd. Inmiddels zijn bijna alle halfverhardingspaden in Münster hersteld. Op onze Koersmix-referentiekaart vindt u enkele van deze fiets- en wandelpaden.

 

Toepassing
  • Wandelpaden
  • Fietspaden
Kleur Naturel

Location

Egelshove 1, Münster-Mecklenbeck, Nordrhein-Westfalen, Germany

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!