Referenties

KoMex® geel Garrel

Categorie: KoMex® geel

Garrel vormt een landbouw- en veeteeltenclave tussen uitgestrekte veengebied aan de noordzijde, dat zich uitstrekt tot Bad Zwischenahn en de stad Oldenburg.  Aan de oostzijde ligt het natuurpark Wildeshausener Geest. Aan de oostkant ligt natuurgebied Geest, en aan de zuid- en westkant een gebied van zandruggen, beekdalen en veengrond, afwisselend beplant met bedrijfsbos (dennen en andere naaldbomen.) De Große Aue en de Roslaes Schloot stromen door het gebied.

KoMex® geel  Wandel-en fietspad aan de Roslaes Schloot in Garrel

KoMex® geel is een materiaal dat vaak wordt toegepast in het district Cloppenburg. Het is al gebruikt in Fildern, op de voetpaden bij het regenwateropvangbekken, in het ontwikkelingsgebied Heidresch in Lastrup, in Essen (Oldenburg) op het pad langs de Nadamer Bach en bij de beek en bij het zwemmeer Halen in Cloppenburg.

KoMex® geel halfverharding is een ideale oplossing met het oog op de huidige opwarming van de steden. De belangrijkste oorzaak van de opwarming is niet-waterdoorlatend asfalt. Dit straalt veel warmte uit gedurende de dag en water heeft geen mogelijkheid om in de ondergrond te komen. KoMex® geel biedt een oplossing voor deze problemen. Het oppervlak warmt langzaam op en is waterdoorlatend. Het oppervlak is zeer stabiel en erosiebestendig. Het materiaal is stuift nauwelijks en smeert niet bij regen. Naast de vele praktische voordelen heeft KoMex een zeer authentieke uitstraling, in harmonie met de natuur. met de natuur. De halfverharding is perfect voor fiets- en wandelpaden in het bos, door het park en op de begraafplaats.

  • Uitvoering: winter 2023
  • Foto's: voorjaar 2023
  • Oppervlakte: 1.000 m²
Toepassing
  • Wandelpaden
  • Fietspaden
Kleur Geel

Location

Roslaes Schloot, Garrel, Niedersachsen, Germany

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!