Referenties

KoMex® BIO Koksijde

Categorie: KoMex® BIO

Het is genieten in de prachtig aangelegde tuin bij deze woning nabij Belgische kust. De oprit en de wandelpaden werden uitgevoerd in Koersmix halfverharding.

KoMex® BIO oprit en wandelpaden te Koksijde

Tuinen Cobbaert is een geweldig bedrijf voor het aanleggen van tuinen. Ze hebben een uitstekende reputatie en staan bekend om hun expertise en oog voor detail bij het ontwerpen en aanleggen van prachtige buitenruimtes.

Een van de producten die Tuinen Cobbaert heeft gebruikt bij het aanleggen van deze prachtige tuin is KoMex BIO halfverharding.KoMex BIO is een uitstekend materiaal voor de aanleg van tuinpaden en opritten, en biedt tal van voordelen ten opzichte van andere materialen. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  1. Milieuvriendelijkheid: KoMex BIO halfverharding is een 100% natuurlijk materiaal dat bestaat uit gerecycleerde en gezuiverde schelpen. Het is dus een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor de aanleg van uw tuin.

  2. Waterdoorlatendheid: Het materiaal laat water makkelijk door, wat betekent dat er geen plassen ontstaan op uw tuinpad of oprit. Dit is vooral handig tijdens hevige regenval, omdat het water snel kan worden afgevoerd en uw pad of oprit droog blijft.

  3. Vochtregulatie: Door de unieke eigenschappen van KoMex BIO halfverharding wordt vocht geabsorbeerd en vervolgens geleidelijk aan weer afgegeven aan de omgeving. Dit zorgt voor een gezonde en natuurlijke omgeving voor uw planten en bomen.

  4. Onderhoudsvriendelijkheid: KoMex BIO halfverharding vereist weinig onderhoud en blijft jarenlang mooi. Het materiaal is bestand tegen vorst en UV-straling en is zeer duurzaam, wat betekent dat u er nog vele jaren van kunt genieten.

Tot slot geeft de kleur naturel een zeer natuurlijke uitstraling aan het geheel.

Toepassing
  • Wandelpaden
  • Oprit
Kleur Naturel

Location

Kokszijde, West-Vlaanderen, Belgium

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!