Referenties

KoTRec BIO® Essen-Überruhr

Categorie: KoTRec BIO

KoTRec BIO is een door Koers Research ontwikkeld product op basis van samengestelde steenkorrels met een optimale bandbreedte en gebonden door een combinatie van bio- en geopolymeren voor een hoge sterkte en flexibiliteit. Het is niet waterdoorlatend en heeft een licht losse korrel aan het oppervlak. Het natuurlijke uiterlijk is vergelijkbaar met KoMex BIO Naturel, beide hebben een beige natuurlijke kleur. Het oppervlak is bijzonder geschikt waar asfalt en beton niet gewenst zijn, maar waar toch hoge eisen worden gesteld aan sterkte en veerkracht.

Dienstweg met KoTRec BIO®

KoTRec BIO is geschikt voor intensief gebruikte, zwaar belaste gebieden en paden met een maximumsnelheid van 30 km/u . Voor Wassergewinnung Essen GmbH heeft de firma Klaus Stewering GmbH uit Borken een dienstweg met Koers KoTRec BIO aangelegd in het gebied tussen de Langenberger Strasse en de Ruhr.

Het terrein van Wassergewinnung Essen GmbH ligt in het stadsdeel Überruhr-Hinsel van de stad Essen. Het bedrijf richt zich op de winning, productie, behandeling en levering van drinkwater uit het Ruhrgebied in Essen en de bijbehorende levering aan de aandeelhouders. WassergewinnnEssen is lid van de Arbeitsgemeinschaft der Wasserwerke an der Ruhr (AWWR). De AWWR-werkgroep is een vrijwillige vereniging van 18 watervoorzieningsbedrijven.

  • Uitvoering: zomer 2023
  • Oppervlakte: 1.100 m²
  • Foto's: zomer 2023 
Toepassing Landbouwwegen
Kleur Naturel

Location

Überruhr - Hinsel, Essen, Nordrhein-Westfalen, Germany

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!