Referenties

KoMex® geel Gronau-Epe

Categorie: KoMex® geel

In juli 2023 heeft Hagebaumarkt Groep Frieling, KoMex Geel als displayoppervlak aangelegd. Klanten die de bouwmarkt bezoeken, kunnen nu een kijkje nemen naar ons waterdoorlatende wegdekmateriaal, waarmee Hagebau Frieling in Epe een zone op het buitenterrein heeft ingericht.

KoMex® geel display bij de bouwmarkt

Tussen natuurstenen en tuinschermen kunnen particuliere en zakelijke klanten het materiaal bekijken en zien hoe KoMex geel zich gedraagt onder verschillende weersomstandigheden.
KoMex Geel halfverharding is een ideale oplossing met het oog op de huidige opwarming van de steden. De belangrijkste oorzaak van de opwarming is niet-doorlatend asfalt. Dit slaat overdag veel warmte op en water heeft geen mogelijkheid om in de ondergrond te komen. KoMex geel biedt een oplossing voor deze problemen. Het oppervlak warmt langzaam op en is waterdoorlatend. Het oppervlak is zeer stabiel en erosiebestendig. Het materiaal stoft nauwelijks en smeert niet uit. Naast de vele praktische voordelen heeft KoMex een zeer authenthieke uitstraling, in harmonie met de natuur. Kortom KoMex geel is perfect voor fiets- en wandelpaden in het bos, door het park en op de begraafplaats.

  • Uitvoering: zomer 2023
  • Oppervlakte: 100 m²
  • Foto's: zomer 2023 
Toepassing Recreatie
Kleur Geel

Location

Gronauer Str. 178,, 48599, Gronau , Nordrhein-Westfalen, Germany

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!