Referenties

DurEko-mix® Ermelo

Categorie: DurEko-mix®

Locatie: Buitengebied Ermelo

De Gemeente Ermelo heeft in totaal maar liefst 73 kilometer aan fietspaden in het buitengebied. Daarvan is ongeveer 45 kilometer recreatief, door de bossen en over de heide. Van deze recreatieve fietspaden heeft de gemeente besloten om circa 19 kilometer op te knappen.

In dit geval betreft dat de fietspaden langs het Poolsepad, de Bredeweg en de Postweg met een totaal oppervlakte van ruim 13.000 M². /p

Na diepgaand onderzoek naar de meest kwalitatief hoogwaardige halfverharding is samen met Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer gekozen voor toepassing van de Koersmix DurEko-mix.

De bestaande asfaltpaden zijn verwijderd en vervangen door het waterdoorlatende DurEko-mix. Bij het aanbrengen van de duurzame DurEko-mix zijn de paden zijn ook meteen wat breder gemaakt zodat het voor de fietsers ook comfortabeler en veiliger is om daar te fietsen.

De werkzaamheden zijn door Koers Aannemingen in samenwerking met de firma Kamphorst in twee fases uitgevoerd. De werkzaamheden zouden eigenlijk al eerder zijn afgerond, maar de aanhoudende regen gooide daarvoor roet in het eten. Om de fietspaden toch zo snel mogelijk af te hebben is door Koers met man en macht gewerkt om deze werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden.

 • Toepassing: Fietspaden
 • Uitvoering: Postweg voorjaar 2023 Poolsepad en Bredeweg voorjaar 2024
 • Product: DurEko-mix
 • Toepassing Fietspaden

  Contactinformatie

  Koers
  Rijksweg 198
  9423 PE Hoogersmilde

  T: +31(0)592-430303
  F: +31(0)592-430304
  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Certificering

  logoKoers draagt het Nederlandse
  keurmerk ‘Hofleverancier’

  logoKoers is ISO-gecertificeerd!