Onze projecten

KoMex® BIO Naturel Meppen

Categorie: KoMex® BIO

In december 2023 heeft Koers, als onderaannemer van de firma Galabau Emsland, voor de stad Meppen een 200 meter lang fiets- en wandelpad opnieuw bekleed met een toplaag van KoMex BIO Naturell. Het slopen van de oude betonplaatverharding en de voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd door Galabau Emsland.

KoMex® BIO-fietspad

Het nieuwe fietspad vervangt het oude fietspad, dat in de jaren zeventig werd aangelegd en bestond uit betonnen straatstenen. Het werd uitgebreid en vervolgens werd er een nieuwe ondergrond aangebracht. Dit was nodig omdat het pad deels te dieper was dan de aangrenzende weilanden.

De bouwplaats werd wekenlang getroffen door slecht weer. Toen in november de oude bestrating begon te worden afgebroken, brak er vier weken regen aan, waarin vrijwel geen werkzaamheden konden worden uitgevoerd. Toen het in december weer droog werd, kwam de vorst. Kort voor het kerstweekend kon Koers de topcoat aanbrengen. Daarna hoefde slechts een deel van de bermen met teelaarde te worden bewerkt. Eind januari werd het pad opengesteld voor fietsers en voetgangers.

  • Locatie: An der Bleiche, 49716 Meppen
  • Uitvoering Herfst 2023
  • Foto's: Winter 2024
  • Product: KoMex BIO Natural
  • Oppervlakte: 450 m²
  • Contactinformatie

    Koersmix B.V.
    Quellinstraat 49
    2018 Antwerpen

    T: +32 (0) 3 205 92 96
    F: +32 (0) 3 226 44 82
    E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
    BE 0556.918.471

    Certificering

    logoKoers draagt het Nederlandse
    keurmerk ‘Hofleverancier’

    logoKoers is ISO-gecertificeerd!