Onze projecten

KoMex® BIO Naturel Bocholt

Categorie: KoMex® BIO

Het pad aan de noordelijke oever van de Aa-Strang verbindt de Aasee in Bocholt met de Nederlandse grens bij Dinxperlo. De renovatie van het meer dan 8 kilometer lange pad wordt gefaseerd uitgevoerd, dit is fase 7. Deze fase werd als eerste uitgevoerd omdat het een druk bereden gedeelte van het fietspad is. De werkzaamheden werden uitgevoerd door het bedrijf Könning uit Münster. Het gedeelte werd op 08.09. vrijgegeven.

KoMex® BIO in het centrum van Bocholt

Een van de andere fasen heeft betrekking op de Aurillac-promenade, die deels ingeklemd zit tussen horecagelegenheden en een natuurstenen en bakstenen muur. Het 330 meter lange promenadepad kronkelt, net als de Aa-Strang, door het centrum van Bocholt en eindigt aan beide zijden op de "Schanze"-straat. Het te renoveren gedeelte eindigt in het westen, waar fietsers en voetgangers verder moeten over de straten in het centrum. Hier zal geen nieuw pad worden aangelegd, omdat er geen ruimte is op de oever. Verder naar het westen begint het pad opnieuw, bij de brug in de Werther Straße. Vanaf hier loopt het pad met enkele korte onderbrekingen tot aan de Nederlandse grens bij Dinxperlo (NL).

De voltooide 7e fase eindigt in het oosten op de Theodor-Heuss-Ring. De 8e fase zou leiden vanaf de Theodor-Heuss-Ring richting het Kubaai-podiumbrug. In het oosten is het promenadepad, deels gebouwd met KoMex BIO Naturell, al gedeeltelijk voltooid sinds 2021. Het eindigt daar in het niets, aan een hek direct bij de bouwput van het voormalige industrieterrein. Hier zal de nieuwe promenade langs de oever komen, samen met ongeveer 450 nieuwe huurwoningen, een nieuwe kinderopvang, een nieuwe buurtontmoetingsplek, en de nieuwe snelfietsroute RS2 op de voormalige spoorlijn van Bocholt naar Rhede.

  • Uitvoering: Voorjaar 2023
  • Oppervlakte: 400 m²
  • Foto's: Voorjaar 2023
Toepassing
  • Wandelpaden
  • Fietspaden
  • Recreatie
  • Hellingen
Kleur Naturel

Location

Südwall 6, 46397 , Bocolt, Germany

Contactinformatie

Koersmix B.V.
Quellinstraat 49
2018 Antwerpen

T: +32 (0) 3 205 92 96
F: +32 (0) 3 226 44 82
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
BE 0556.918.471

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!