Onze projecten

KoTRec BIO Glimmen

Categorie: KoTRec BIO

De golfbaan in Glimmen staat bekend als de 'Golfclub de Compagnie Glimmen' en biedt een prachtige omgeving om te genieten van het golfspel.

KoTRec BIO verharding op golfbaan in Glimmen

De golfbaan heeft 18 holes en is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Alan Rijks. De baan heeft verschillende uitdagende elementen, zoals waterpartijen, bunkers en strategisch geplaatste bomen. Dit zorgt voor een gevarieerde en uitdagende golfervaring voor spelers van alle niveaus. De paden zijn voorzien van KoTRec BIO. Dit geeft de golfers en de beheerders de mogelijkheid om zich het hele jaar door comfortabel te voet al dan niet per golfkar voort te bewegen over het terrein. 

KoTRec BIO bestaat voor circa 60% uit schone, hergebruikte bouwstoffen. Heeft een beige tot zachtgele kleur en een natuurlijke uitstraling. KoTRec BIO is vooral geschikt in situaties waar asfalt en beton niet is gewenst, maar waar wel hoge eisen gesteld worden aan de sterkte en de draagkracht en waarbij een natuurlijke uitstraling zoals die van een halfverharding is gewenst.

  • Uitvoering: 2020 en 2022
  • Foto's: voorjaar 2023
  • Oppervlakte: 1.435 m² 
Toepassing
  • Wandelpaden
  • Recreatie
Kleur Naturel

Location

Pollselaan 5, Glimmen, Groningen, Netherlands

Contactinformatie

Koersmix B.V.
Quellinstraat 49
2018 Antwerpen

T: +32 (0) 3 205 92 96
F: +32 (0) 3 226 44 82
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
BE 0556.918.471

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!