Onze projecten

KoMex® naturel Floriade Expo

Categorie: KoMex® naturel

KoMex® naturel Floriade Expo

Bewandel onze natuurvriendelijke en duurzame wandelpaden tijdens de Floriade Expo 2022 in Almere. Onze halfverhardingspaden zijn niet alleen C02-neutraal geproduceerd en zelf herstellend, maar ook waterdoorlatend, zodat bomen en planten naast de paden dankbaar gebruik kunnen maken van het regenwater. Onze comfortabele Koersmixen zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar en gaan lang mee.

Om een zo goed mogelijke invulling van onze kavel (020) te bewerkstelligen hebben de gerenomeerde Belgische Landschaps- en tuinarchitecten Jef De Biévre en Wim Collet een uniek ontwerp gemaakt. Van bovenaf lijkt het op een klavertje vier, maar die op ooghoogte per blaadje een ander thema heeft en zo de verschillende dimensies van het ‘Growing Green Cities’ en de invloed die Koers daarop met haar producten heeft kan laten zien.

Op blad Park en Spel zullen de Koersmixen KoMex Geel en KoMex Naturel worden toegepast tezamen met Grés plattines en kasseien teneinde  een parkgevoel te creeren. Door gebruik te maken van organische vormen en de Koersmix tot tegen de boom aan te brengen wordt de waterdoorlatendheid aangetoond en wordt duidelijk gemaakt dat toepassing van Koersmix in een park prima past. Op dit stuk komen een aantal zitbanken (waarop de ouders even kunnen rusten) en een speeltoestel voor kinderen die door middel van een handpomp water op kunnen pompen.

Toepassing
  • Wandelpaden
  • Fietspaden
Kleur Naturel

Locatie

Floriade Expo 2022, Almere, Flevoland, Netherlands

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!