Onze projecten

KoTRec BIO Floriade Expo

Categorie: KoTRec BIO

KoTRec BIO Floriade Expo

Bewandel onze natuurvriendelijke en duurzame wandelpaden tijdens de Floriade Expo 2022 in Almere. Onze halfverhardingspaden zijn niet alleen C02-neutraal geproduceerd en zelf herstellend, maar ook waterdoorlatend, zodat bomen en planten naast de paden dankbaar gebruik kunnen maken van het regenwater. Onze comfortabele Koersmixen zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar en gaan lang mee.

Om een zo goed mogelijke invulling van onze kavel (020) te bewerkstelligen hebben de gerenomeerde Belgische Landschaps- en tuinarchitecten Jef De Biévre en Wim Collet een uniek ontwerp gemaakt. Van bovenaf lijkt het op een klavertje vier, maar die op ooghoogte per blaadje een ander thema heeft en zo de verschillende dimensies van het ‘Growing Green Cities’ en de invloed die Koers daarop met haar producten heeft kan laten zien.

In blad Natuur en Bos zullen met name de toepassing van Koersmix voor wegen die door bosrijke gebieden lopen zoals landbouwwegen en andere wegen die door het buitengebied lopen worden benadrukt. Om dat te bewerkstelligen worden de Koersmixen KoTRec en KoTRec BIO toegepast in een karrespoor met en zonder rand en een zwevend bospad. De bedoeling is dat deze paden worden aangevuld met stapschuiven in hout teneinde het bos te symboliseren, maar vooral ook om link met de natuur te benadrukken en een landelijke sfeer te creëren. In dit blad is het dus de bedoeling om het wandelen, de buitenactiviteit en de draagkracht van de Koersmix te benaderukken.

Toepassing
  • Wandelpaden
  • Fietspaden
Kleur Naturel

Locatie

Floriade Expo 2022, Almere, Flevoland, Netherlands

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!